Followers

Popular Posts

Sungguh Besar Jasa Komputer Kepada Manusia

Sunday, October 10, 2010 | by Ir-Shah

"Aku akan cuba sedaya upaya memberi kepuasan dan perkhidmatan  kepada manusia sehingga akhir hayat aku"MySpace

itulah luahan hati komputer..(pandai-pandai jer shah ni kan..hahaha)

Walaupun komputer sudah tidak boleh melakukan kerja asasnya.Tetapi komputer dapat memberi sumbangan dari aspek lain.."Malang betul nasib kau komputer"MySpace
Antara sumbangan Komputer 



Menjadi tempat bakar bbq

Dijadikan pasu bunga
Menjadi Peti surat
Menjadi kotak tisu tandas
Menjadi akurium ikan
Menjadi Peti Sejuk Minuman
Menjadikan tempat tido kucing

Besarkan jasa Komputer kepada Manusia??MySpace

  1. 13 Responses to “Sungguh Besar Jasa Komputer Kepada Manusia”

  2. By DKosongLapan on 5/10/10 3:28 PM

    Shah.....mike ni memang suke bende2 komputer dgn IT ek???....tapi bagoihlee...at least sape2 yang tak beghape gheti pasei hei2 komputer ni bulih le baljo sikit2 daghi blog mike...... kip ap yo gud wek!!....

  3. By suzie rahman on 5/10/10 4:23 PM

    hahaha blom thp tu lg.waaaaa..mmg sexy dowh

  4. By SANDRA AZWAN on 6/10/10 1:56 PM

    komputer.....macam2 ade! sharing is sexy!

  5. By AngahSayang2314 on 6/10/10 3:58 PM

    waduh sampai la nie sekaliiii hehhee

  6. By Anonymous on 6/10/10 10:52 PM

    salam... kalo Sound, video and game controller missing cmna nk wt adeh!

  7. By Ir-Shah on 7/10/10 4:52 AM

    klu anda menggunakan win xp..anda perlu cari driver yg portable dgn model pc or laptop anda..Untuk memudahkan anda.baik anda masukkan win 7..anda tidak lagi menghadapi masalah missing driver..krn win 7 auto detect driver hardware dlm system komputer.tp bergantung jga pd usia laptop or pc anda.

  8. By Anonymous on 15/10/10 3:45 AM

    BRO...SAYA NI PEMINAT SETIA BLOG NI

  9. By chentamiera on 2/11/10 1:33 PM

    haha...sukaaa.......wink2~~ ;)

  10. By ~eZmALiZa~ on 9/11/10 11:34 PM

    saye suke belog ni..banyak bagi informasi...rajin2 update entry ye..saye berjaye menjadi follower yg ke 221 untuk belog ni :)))

  11. By Rosliza Roslan on 29/11/10 9:53 AM

    dtg jenguk

  12. By Ummi Izzah on 24/12/10 2:53 PM

    blog yg byk info...best!

  13. By Anonymous on 9/1/11 5:45 PM

    bro post r lg entry yg mnarik...-jebat

  14. By Anonymous on 20/11/12 8:53 PM

    Keep on wοrking, grеаt ϳob!
    Feel free to surf my blog ... voiture louer particulier

Post a Comment

BOLEH BERTANYA DI SINI